Declared technologies base

TRANSFER OF INNOVATIONAL TECHNOLOGIES

TECHNOLOGY OF CANNED FRUITS AND VEGETABLES, ENRICHED BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES OF NATURAL ORIGIN


Purpose of the development: Украинский университет разработал технологию, которая позволила улучшить органолептические свойства и пищевую ценность плодовоовощных консервов за счет рецептурных особенностей.

Recommended application field: Консервная промышленность.

Advantages over analogues: - improving the organoleptic properties due to the introduction of the formulation components that enrich the taste (prunes, honey, herbs, etc.); - higher nutritional value of canned introduction of the formulation components with a high content of vitamins, macro- and microelements (beets, honey, herbs, prunes) - canning industry of Ukraine and CIS States do not produce similar products.

The development stage readiness: Ready for application

Description of the development:
()
Производство разработанных консервов предполагает использование традиционного оборудования и состоит из операций подготовки сырья, мытья, инспекции, нарезки, измельчения, подготовки заливов, заключения в тару, укупоривания, стерилизации и оформления готовой продукции. Разработаны оригинальные рецептуры плодоовощных консервов, обогащенных биологически активными веществами природного происхождения, а именно: "Цветная капуста в соке из свеклы", "Баклажаны в томатной заправке", "Медовые перцы, фаршированные капустой", "Напиток яблочный", "Овощи с медом и черносливом", "Перец, фаршированный баклажанами" ,"Овощная паста с зеленью", "Томаты зеленые с овощами".

Information about newness of the development:
there are Ukrainian patents -- 6 items

corresponds technical description
Ready for implementation

Possibility of transfer abroad:
Licence's sale
Combinated reduction to industrial level

Photo

Country Ukraine

For additional information turn to:
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

or fill out the form:
Organization name :
Address :
Settlement account :
Bank :
MFO :
OKPO code :

Scientific organization tutor's data :
Surname :
Name :
Patronymic :
Scientific degree :
Phone :
Fax :
E-mail :
Cooperation proposals (joint patent, joint enterprise, assembly sale and so on :
country: