СПОСІБ СУШІННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Призначення розробки:
Винахід може бути використаний для сушіння харчових продуктів із рослинної та тваринної сировини, а також їх різних комбінацій.
Рекомендована область застосування:
Підприємства харчової та переробної промисловості.
Стадія завершеності розробки:
Впроваджено в виробництво
Опис розробки:
() Винахід відноситься до харчової промисловості. Спосіб сушки харчових продуктів передбачає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення функціональних місткостей, які розміщують у сушильній камері з кроком, який визначається за формулою. Підготовлений продукт сушать до кінцевого вмісту вологи 3...7% при температурі сушильного агента 20...120°С. Готовий продукт вивантажають з остиглих функціональних місткостей, перемішують фасують і напрявляють на зберігання або на продаж.
Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Реалізація готової продукції
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|