технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

СПОСІБ СУШІННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ


Призначення розробки: Винахід може бути використаний для сушіння харчових продуктів із рослинної та тваринної сировини, а також їх різних комбінацій.

Рекомендована область застосування: Підприємства харчової та переробної промисловості.

Стадія завершеності розробки: Впроваджено в виробництво

Опис розробки:
()
Винахід відноситься до харчової промисловості. Спосіб сушки харчових продуктів передбачає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення функціональних місткостей, які розміщують у сушильній камері з кроком, який визначається за формулою. Підготовлений продукт сушать до кінцевого вмісту вологи 3...7% при температурі сушильного агента 20...120°С. Готовий продукт вивантажають з остиглих функціональних місткостей, перемішують фасують і напрявляють на зберігання або на продаж.

Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Реалізація готової продукції

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: