технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

СПОСІБ ОБРОБКИ ВНУТРІШНЬОЇ ПОВЕРХНІ ЖАРИЛЬНИХ ФОРМ ДЛЯ ВИПІКАННЯ ТА ЗАПІКАННЯ КУЛІНАРНИХ І КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ


Призначення розробки: Винахід використовується для випікання та запікання кондитерських та кулінарних виробів.

Рекомендована область застосування: Підприємства харчової індустрії, хлібопекарської та кондитерської промисловості.

Переваги перед аналогами: Внаслідок використання кремнійорганічних сполук утворюється ефективне антиадгезійне покриття на внутрішній поверхні форми.

Стадія завершеності розробки: Впроваджено в виробництво

Опис розробки:
()
Винахід відноситься до підприємства харчової індустрії, хлібопекарської та кондитерської промисловості, зокрема, до жарильних форм, що використовуються для випікання та запікання кондитерських та кулінарних виробів. Термічна стійкість та тривалий термін технічного використання кремнійорганічних лаків забезпечує високу якість виробу, сприяє економії харчових жирів, поліпшує умови праці на харчових підприємствах.

Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Реалізація готової продукції

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: