ТЕХНОЛОГІЯ І ПРИСТРІЙ ДЛЯ ЕЛЕКТРОПЛАЗМОЛІЗА РОСЛИННОЇ І БІОЛОГІЧНОЇ СИРОВИНИ
Призначення розробки:
Харчова промисловість.
Технічна характеристика:
Технологічна лінія переробки фруктів з використанням електроплазмоліза: 1 - перекидач, 2 - вхідний бункер, 3 - мийна машина, 4 - конвеєр контролю сировини, 5 - похилий конвеєр, 6 - подрібнювач, 7 - бункер для м'якоті, 8 - насос, 9 - пристрій електроплазмоліза, 10 - пристрій поділу продукту на рідку і тверду фракції, 11 - прес.
Переваги перед аналогами:
Інноваційні аспекти та основні переваги:
"Збільшення на 2-10% виходу соку з овочів, плодів та ягід
"Прискорення технологічного процесу пресування яблучної мезги на 20%
"Збільшення на 15% швидкості випаровування при виробництві паст з томатів
"Збільшення на 15-18% швидкості осушки пресованої яблучної мезги
"Збільшення на 8-14% виходу жиру печінки тріски з риби сімейства тріски
"Зменшення на 25% вмісту жиру печінки тріски в рибній борошні в процесі сушіння її під пресом.
Стадія завершеності розробки:
Впроваджено в виробництво
Опис розробки:
() Технологія базується на збільшенні проникності клітинних мембран під дією електричного струму.
Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 3 шт.
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж ліцензій
Фотодоповнення
Країна
Молдова
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|