технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

АВТОМАТИЗОВАНИЙ ВИМІРЮВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ЛАКТАН 1-4 ВИК. 700


Призначення розробки: Призначений для контролю якості цілісного свіжого, консервованого, пастеризованого, нормалізованого, відновленого, знежиреного молока і молока тривалого зберігання.

Рекомендована область застосування: У молочній промисловості (на великих племзаводах, племоб'єднаннях і фермах з великим молокооборотом).

Технічна характеристика: Вимірюваний показник якості молока Масова частка білка,% Діапазон вимірювань 1,5 -: 3,5 Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,1 Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,03 Масова частка жиру,% Діапазон вимірювань 0 -: 10 (0 -: 5) (5 -: 10) Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,05, ± 0,1 Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,02, ± 0,03 Масова частка СОМО,% Діапазон вимірювань 6 -: 12 Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,1 Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,03 Густина, кг/м3 Діапазон вимірювань 1000 -: 1040 Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,3 Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,2 Масова частка доданої води,% Діапазон вимірювань 0 -: 100 Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 1 Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,3 Точка замерзання, ° С Діапазон вимірювань 0 -: -0,520 Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,001 Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,003 Кислотність аналізованого молока не більше 20 Т° Витрата молока на одне вимірювання 25 мл Напруга живлення (100-250) У Споживана потужність 150 ВА

Переваги перед аналогами: Забезпечуючи швидкий контроль сировини за рахунок автоматизації процесу підготовки та подання аналізованих проб, комплекс мінімізує тимчасові і матеріальні витрати на проведення аналізу. Час вимірювання однієї проби становить 30 секунд. За рахунок удосконаленого транспортера для автоматичної подачі проб зайнятість лаборанта в процесі аналізу стає мінімальною. Переваги: Комплексний аналіз молока в автоматичному режимі за всіма основними показниками якості; Висока точність і достовірність аналізів; Продуктивність 100 проб на годину; Автоматизований процес підготовки (підігрів і перемішування) і подачі проб; Істотна економія часу і витратних матеріалів; Мінімум зусиль і уваги з боку персоналу; Управління системою за допомогою комп'ютера і програмного забезпечення російською мовою: отримання і обробка даних, формування звітів.

Стадія завершеності розробки: Впроваджено в виробництво

Опис розробки:
()
Автоматизований комплекс визначає масову частку жиру, білка, СЗМЗ, доданої води і точку замерзання в пробі цілісного свіжого, консервованого, пастеризованого, нормалізованого, відновленого, знежиреного молока і молока тривалого зберігання. Встановлення робочого режиму займає не більше 30 хвилин. Прогрівання здійснюється автоматично після включення аналізатора в мережу. Після закінчення прогрівання на дисплеї з'являється повідомлення про готовність до використання, після цього Ви можете працювати на ньому цілий день. Автоматизований комплекс "Лактан 1-4" вик. 700 управляється за допомогою комп'ютера. У комплекті з аналізатором поставляється все необхідне для підключення, включаючи нуль-модемний кабель і програмне забезпечення під Windows. Вбудований принтер дозволяє оперативно роздруковувати дані аналізу. Атестована Всеросійським науково-дослідним інститутом молочної промисловості, свідоцтво про атестації 2420/230-00 від 21 серпня 2000 р., та внесена до Держ. реєстр ВНИМИ-01-2000. МВВ поставляється разом з аналізатором, і Ви без зусиль зможете використовувати її не тільки при контролі якості молока, а й працюючи з вершками, сухим молоком і морозивом.

Відомості про новизну розробки:
є авторських свідоцтв -- 1 шт.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Реалізація готової продукції

Фотодоповнення

Країна Росія

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: