АВТОМАТИЗОВАНИЙ ВИМІРЮВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ЛАКТАН 1-4 ВИК. 700
Призначення розробки:
Призначений для контролю якості цілісного свіжого, консервованого, пастеризованого, нормалізованого, відновленого, знежиреного молока і молока тривалого зберігання.
Рекомендована область застосування:
У молочній промисловості (на великих племзаводах, племоб'єднаннях і фермах з великим молокооборотом).
Технічна характеристика:
Вимірюваний показник якості молока
Масова частка білка,%
Діапазон вимірювань 1,5 -: 3,5
Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,1
Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,03
Масова частка жиру,%
Діапазон вимірювань 0 -: 10 (0 -: 5) (5 -: 10)
Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,05, ± 0,1
Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,02, ± 0,03
Масова частка СОМО,%
Діапазон вимірювань 6 -: 12
Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,1
Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,03
Густина, кг/м3
Діапазон вимірювань 1000 -: 1040
Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,3
Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,2
Масова частка доданої води,%
Діапазон вимірювань 0 -: 100
Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 1
Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,3
Точка замерзання, ° С
Діапазон вимірювань 0 -: -0,520
Межі допустимих значень систематичної складової основної абсолютної похибки,% ± 0,001
Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки,% ± 0,003
Кислотність аналізованого молока не більше 20 Т°
Витрата молока на одне вимірювання 25 мл
Напруга живлення (100-250) У
Споживана потужність 150 ВА
Переваги перед аналогами:
Забезпечуючи швидкий контроль сировини за рахунок автоматизації процесу підготовки та подання аналізованих проб, комплекс мінімізує тимчасові і матеріальні витрати на проведення аналізу. Час вимірювання однієї проби становить 30 секунд. За рахунок удосконаленого транспортера для автоматичної подачі проб зайнятість лаборанта в процесі аналізу стає мінімальною.
Переваги:
Комплексний аналіз молока в автоматичному режимі за всіма основними показниками якості;
Висока точність і достовірність аналізів;
Продуктивність 100 проб на годину;
Автоматизований процес підготовки (підігрів і перемішування) і подачі проб;
Істотна економія часу і витратних матеріалів;
Мінімум зусиль і уваги з боку персоналу;
Управління системою за допомогою комп'ютера і програмного забезпечення російською мовою: отримання і обробка даних, формування звітів.
Стадія завершеності розробки:
Впроваджено в виробництво
Опис розробки:
() Автоматизований комплекс визначає масову частку жиру, білка, СЗМЗ, доданої води і точку замерзання в пробі цілісного свіжого, консервованого, пастеризованого, нормалізованого, відновленого, знежиреного молока і молока тривалого зберігання.
Встановлення робочого режиму займає не більше 30 хвилин. Прогрівання здійснюється автоматично після включення аналізатора в мережу. Після закінчення прогрівання на дисплеї з'являється повідомлення про готовність до використання, після цього Ви можете працювати на ньому цілий день.
Автоматизований комплекс "Лактан 1-4" вик. 700 управляється за допомогою комп'ютера. У комплекті з аналізатором поставляється все необхідне для підключення, включаючи нуль-модемний кабель і програмне забезпечення під Windows.
Вбудований принтер дозволяє оперативно роздруковувати дані аналізу.
Атестована Всеросійським науково-дослідним інститутом молочної промисловості, свідоцтво про атестації 2420/230-00 від 21 серпня 2000 р., та внесена до Держ. реєстр ВНИМИ-01-2000. МВВ поставляється разом з аналізатором, і Ви без зусиль зможете використовувати її не тільки при контролі якості молока, а й працюючи з вершками, сухим молоком і морозивом.
Відомості про новизну розробки:
є авторських свідоцтв -- 1 шт.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Реалізація готової продукції
Фотодоповнення
Країна
Росія
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|