УДОСКОНАЛЕНА ТЕХНОЛОГІЯ ОТРИМАННЯ МІКРОБНОГО ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ АМІЛОЛІТИЧНОЇ ДІЇ
Призначення розробки:
Отримання ферментних препаратів амілолітичної дії зі ступенем очищення Г-10х ??і високими технологічними властивостями для харчової, виробництва пива, соку і етилового спирту, виноробства, крахмало-патокового виробництва, медицини.
Рекомендована область застосування:
Біотехнології, медицина.
Технічна характеристика:
Отримані препарати є високотехнологічними. Характеризуються високим температурним оптимум дії (65-70 * С), стабільні в широкому приділі значень рН (2,2-9,0). Конкурентноздатні в порівнянні з препаратами, широко використовуються в ряді галузей промисловості.
Переваги перед аналогами:
- Підвищення амілолітичної активності продуцента на 31,8-46,65;
- Скорочення технологічного циклу на 24 години.
Стадія завершеності розробки:
Провірено в лабораторних умовах
Опис розробки:
() Технологія включає глибинне культивування мікроорганізму-продуцента на дешевих і доступних живильних середовищах, розроблених на основі відходів рослинництва та харчової промисловості; виділення ферментного комплексу осадженням етилового спиртом. Оригінальність технології у використанні нового штаму міцеліальних грибів Aspergillus niger CNMN FD 02 і Aspergillus niger CNMN FD 06 з високою і стабільною здатністю до синтезу амілаз і коротким циклом розвитку (120-140 год.), використанні способів спрямованого синтезу мікробних ферментів із застосуванням як біорегуляторів і стимуляторів координаційних сполук Со (III) з діметілгліоксімом і фторованими аніонами.
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж техничної документації Спільне доведення до промислового рівня
Фотодоповнення
Країна
Молдова
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|