АНАЛІЗАТОР БІЛКА АБЗ-1
Призначення розробки:
Аналізатор білка АБЗ-1 призначений для вимірювання масової частки білка у пшениці.
Рекомендована область застосування:
Аналізатор застосовується в лабораторіях контролю якості хлібоприймальних,
переробних, хлібопекарських та ін підприємств.
Технічна характеристика:
Основні технічні характеристики:
Діапазон вимірювання процентного вмісту білка у сої,% 25 ... 55
Діапазон вимірювання процентного вмісту білка в ячмені і солоді,% 9 ... 14
Діапазон вимірювання процентного вмісту білка в зерні,% 9 ... 15
Кількість одночасно аналізованих проб зерна (4 зразка по дві паралельні проби і ще 2 проби), шт. 10
Час пробопідготовки і вимірювання вмісту білка при аналізі 10 проб одного зразка зерна, хв 70 ... 80
Час пробопідготовки і вимірювання вмісту білка при аналізі 2-х паралельних проб одного зразка зерна, хв 20
Маса наважки вимірюваного зерна, мг 1000 ± 0,5
Абсолютна похибка вимірювань,% ± 0,5
Гарантійний термін, міс 12
Переваги перед аналогами:
АБЗ-1 є одним із самих високоточних приладів контролю білка в зернових. Похибка визначення
білка не перевищує ± 0,5%. Не потрібне застосування шкідливих для здоров'я людини реактивів, як у методі
К'єльдаля. Тривалість аналізу в 5-7 разів нижче, ніж методом К'єльдаля. Результат вимірювання вмісту
білка виводиться на дисплей.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Опис розробки:
() Аналізатор складається з наступних основних частин:
- Аналізатор білка АБЗ-1;
- Центрифуга лабораторна;
- Мішалка лабораторна;
- Млин лабораторний;
- Набір лабораторного посуду;
- Реактив синій (випускається серійно, термін придатності - 1 рік).
Аналізатор білка АБЗ-1 внесений до Держреєстра України і Росії.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж ліцензій Продаж техничної документації Спільне доведення до промислового рівня Створення спільного підприємства
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|