АНАЛІЗАТОР ЦУ ТЕП-ІІ-3; 5 ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ КОЛЬОРОВОСТІ БІЛОГО ЦУКРУ (ЦУ ТЕП-С)
Призначення розробки:
Автоматичний аналізатор ЦУ ТЕП-C призначений для експрес-вимірювання кольоровості цукру-піску
в одиницях ICUMSA та умовних одиницях (Штаммера) відповідно до вимог ДСТУ 4623:2006,
ГОСТ 21-94. Аналізатор може бути відкалібрований в Брауншвейгзьких стандартних одиницях.
Рекомендована область застосування:
Прилад може бути використаний:
- Для поточного технологічного контролю якості цукру з кожної вари, що дозволить оперативно
оцінювати якість випущеної готової продукції і управляти технологічним процесом відділення кристалізації;
- Для вимірювання кольоровості цукру за зразками.
Технічна характеристика:
Основні технічні характеристики:
Діапазон вимірювання, од. ICUMSA 0 ... 250
Діапазон вимірювання, ум. од. (Штаммер) 0 ... 1,92
Похибка вимірювань відповідно до вимог ДСТУ 4623:2006 ГОСТ 21-94
Час вимірювання, сек 30
Споживана потужність, не більше, Вт 1
Маса, не більше, кг 1,5
Габаритні розміри, мм 220х220х70
Гарантійний термін, міс 12
Переваги перед аналогами:
Прилад дозволяє швидко визначити кольоровість кристалічного цукру, надійний і простий в експлуатації.
Не вимагає проведення тривалих лабораторних випробувань при визначенні колірності цукрових розчинів.
Стадія завершеності розробки:
Потрібна доводка
Опис розробки:
() Прилад створений в ЗАТ "ДКТБ ТЕП" Інституту технічної теплофізики Національної Академії Наук України
за участю фахівців кафедри цукру Національного університету харчових технологій та Українського науково-дослідного інституту цукрової промисловості.
Аналізатор внесений до Держреєстрів України і Росії.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж ліцензій Продаж техничної документації Створення спільного підприємства Реалізація готової продукції
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|