технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ПРИРОДНИЙ БАРВНИК З КВІТОК AlСЕА L. (ШТОК-ТРОЯНДА)


Призначення розробки: Розробка технології отримання природного червоного барвника для використання в харчовій промисловості. УДК 602-027,236.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість.

Переваги перед аналогами: Пропоновані технологічні методи, будучи новими, простими, екологічно чистими і економічно вигідними, на відміну від відомих технологій дозволяють отримувати барвники повністю, без шкоди від кількості, і високої якості.

Стадія завершеності розробки: Впроваджено в виробництво

Опис розробки:
()
Природні харчові барвники поряд з антоціанами, що володіють антимутагенними, антибактеріальними, антиоксидантними властивостями, а також Р-вітамінною активністю, багаті пектинами, цукрами, макро і мікроелементами. Поряд з фарбуванням харчової та косметичної продукції від рожевого до темно-червоних відтінків природні барвники підвищують біологічну цінність і збільшують терміни зберігання зазначених продукцій.

Відомості про новизну розробки:
є авторських свідоцтв -- 17 шт.
є патентів України -- 4 шт.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Продаж ліцензій
Спільне виробництво,продаж,эксплуатація

Фотодоповнення

Країна Азербайджан

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: