ПРИРОДНИЙ БАРВНИК З КВІТОК AlСЕА L. (ШТОК-ТРОЯНДА)
Призначення розробки:
Розробка технології отримання природного червоного барвника для використання в харчовій промисловості. УДК 602-027,236.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість.
Переваги перед аналогами:
Пропоновані технологічні методи, будучи новими, простими, екологічно чистими і економічно вигідними, на відміну від відомих технологій дозволяють отримувати барвники повністю, без шкоди від кількості, і високої якості.
Стадія завершеності розробки:
Впроваджено в виробництво
Опис розробки:
() Природні харчові барвники поряд з антоціанами, що володіють антимутагенними, антибактеріальними, антиоксидантними властивостями, а також Р-вітамінною активністю, багаті пектинами, цукрами, макро і мікроелементами. Поряд з фарбуванням харчової та косметичної продукції від рожевого до темно-червоних відтінків природні барвники підвищують біологічну цінність і збільшують терміни зберігання зазначених продукцій.
Відомості про новизну розробки:
є авторських свідоцтв -- 17 шт. є патентів України -- 4 шт.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж ліцензій Спільне виробництво,продаж,эксплуатація
Фотодоповнення
Країна
Азербайджан
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|