технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ХІМІЧНО МОДІФІКОВАНІ ОКИСЛЕНІ КРОХМАЛІ


Призначення розробки: Принципово нова продукція для харчової промисловості і технічних цілей з оптимальним співвідношенням ціни і якості.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість та технічні цілі.

Переваги перед аналогами: Масова частка вологи не більше 20%, масова частка попелу не більше 0,3-1,0%, кислотність - не більше 20 мл 0,1 н. розчину NaOH на нейтралізацію 100 г сухої речовини, умовна в'язкість водного клейстеру з масовою часткою 9% при 60 * С не більше 35с, міцність крахмало-цукрового холодцю 800-1000 м.

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Опис розробки:
()
Крохмаль окислений являє собою однорідний порошок білого кольору, що виготовляється шляхом окислення картопляного або кукурудзяного крохмалю з або без застосування каталізатора. Технологія повністю підготовлена до впровадження.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Продаж техничної документації
Спільне доведення до промислового рівня

Фотодоповнення

Країна Білорусія

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: