ХІМІЧНО МОДІФІКОВАНІ ОКИСЛЕНІ КРОХМАЛІ
Призначення розробки:
Принципово нова продукція для харчової промисловості і технічних цілей з оптимальним співвідношенням ціни і якості.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість та технічні цілі.
Переваги перед аналогами:
Масова частка вологи не більше 20%, масова частка попелу не більше 0,3-1,0%, кислотність - не більше 20 мл 0,1 н. розчину NaOH на нейтралізацію 100 г сухої речовини, умовна в'язкість водного клейстеру з масовою часткою 9% при 60 * С не більше 35с, міцність крахмало-цукрового холодцю 800-1000 м.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Опис розробки:
() Крохмаль окислений являє собою однорідний порошок білого кольору, що виготовляється шляхом окислення картопляного або кукурудзяного крохмалю з або без застосування каталізатора. Технологія повністю підготовлена до впровадження.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж техничної документації Спільне доведення до промислового рівня
Фотодоповнення
Країна
Білорусія
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|