технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ВИРОБНИЦТВО КАЛЬВАДОСІВ І КАЛЬВАДОСНИХ СПИРТІВ


Призначення розробки: Забезпечення ринку принципово новою продукцією виноробної галузі.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість. Виноробство.

Переваги перед аналогами: Виробництво кальвадосів має величезний потенціал для створення елітної брендової продукції, так як дозволяє формувати асортимент продукції, що займає широкий ціновий діапазон - залежно від термінів витримки кальвадоси можуть вироблятися як ординарними (термін витримки від 6 місяців до 3 років), так і марочними (до 10 і більше років витримки).

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Опис розробки:
()
Молоді і витримані кальвадосні спирти і витримані кальвадоси, що раніше не вироблялись в республіці, представляють собою групу високоякісних алкогольних напоїв. Розроблена технологія відрізняється унікальними органолептичними характеристиками за рахунок використання місцевих сортів яблук для виготовлення кальвадосних виноматеріалів, є імпортозамінною і за якістю відповідає світовим аналогам.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Продаж техничної документації
Створення спільного підприємства

Фотодоповнення

Країна Білорусія

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: