ВИРОБНИЦТВО КАЛЬВАДОСІВ І КАЛЬВАДОСНИХ СПИРТІВ
Призначення розробки:
Забезпечення ринку принципово новою продукцією виноробної галузі.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість. Виноробство.
Переваги перед аналогами:
Виробництво кальвадосів має величезний потенціал для створення елітної брендової продукції, так як дозволяє формувати асортимент продукції, що займає широкий ціновий діапазон - залежно від термінів витримки кальвадоси можуть вироблятися як ординарними (термін витримки від 6 місяців до 3 років), так і марочними (до 10 і більше років витримки).
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Опис розробки:
() Молоді і витримані кальвадосні спирти і витримані кальвадоси, що раніше не вироблялись в республіці, представляють собою групу високоякісних алкогольних напоїв. Розроблена технологія відрізняється унікальними органолептичними характеристиками за рахунок використання місцевих сортів яблук для виготовлення кальвадосних виноматеріалів, є імпортозамінною і за якістю відповідає світовим аналогам.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж техничної документації Створення спільного підприємства
Фотодоповнення
Країна
Білорусія
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|