НИЗЬКОБІЛКОВІ КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ДЛЯ ХВОРИХ НА ФЕНІЛКЕТОНУРІЮ І БЕЗГЛЮТЕНОВІ ПРОДУКТИ ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦЕЛІАКІЮ
Призначення розробки:
Забезпечення дієти для хворих на фенілкетонурію і целіакію.
Рекомендована область застосування:
Кондитерська і харчоконцентратна галузі.
Переваги перед аналогами:
Продукти не мають вітчизняних аналогів і є імпортозамінною продукцією функціонального призначення.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Опис розробки:
() Розроблено технології виробництва і рецептури солодощів низкобілкових (у вигляді печива і пряників) і харчових концентратів - сухих сніданків, сухих сумішей для випічки в домашніх умовах кексів, печива, а також безглютенових харчових концентратів - сухих сніданків (подушечок) і каш. Технології вже впроваджені на підприємствах Республіки Білорусь, що виготовляють кондитерські вироби та харчові концентрати.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж техничної документації Спільне доведення до промислового рівня
Фотодоповнення
Країна
Білорусія
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|