технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

НИЗЬКОБІЛКОВІ КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ДЛЯ ХВОРИХ НА ФЕНІЛКЕТОНУРІЮ І БЕЗГЛЮТЕНОВІ ПРОДУКТИ ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦЕЛІАКІЮ


Призначення розробки: Забезпечення дієти для хворих на фенілкетонурію і целіакію.

Рекомендована область застосування: Кондитерська і харчоконцентратна галузі.

Переваги перед аналогами: Продукти не мають вітчизняних аналогів і є імпортозамінною продукцією функціонального призначення.

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Опис розробки:
()
Розроблено технології виробництва і рецептури солодощів низкобілкових (у вигляді печива і пряників) і харчових концентратів - сухих сніданків, сухих сумішей для випічки в домашніх умовах кексів, печива, а також безглютенових харчових концентратів - сухих сніданків (подушечок) і каш. Технології вже впроваджені на підприємствах Республіки Білорусь, що виготовляють кондитерські вироби та харчові концентрати.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Продаж техничної документації
Спільне доведення до промислового рівня

Фотодоповнення

Країна Білорусія

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: