технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

КОНСЕРВУВАННЯ ВИНОГРАДНОГО ЛИСТА


Призначення розробки: Технологія призначена для підприємств малої потужності в консервній галузі.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість.

Переваги перед аналогами: Розробка нових видів консервантів, продовження міжсезонної роботи підприємства. Новизна: виноградний лист - нова сировина для харчової промисловості. Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні показники свіжого і консервованого листя: - масова частка вологи 67,7%; - вуглеводи 0,62%, в тому числі ксилоза - 0,09, фруктоза - 0,16, глюкоза - 0,24, сахароза - 0,13.

Стадія завершеності розробки: Розроблено робочу документацію

Опис розробки:
()
Досліджено процеси консервування виноградного листа для промислового виробництва. Використовувалося листя районованого в Молдові винограду: Аліготе, Ркацителі, Кобасна, Шасла, Хібернау GM, Ромулус. У ході роботи досліджено чотири способи консервування виноградного листа, а саме: сухий (в атмосфері повітря), 10% розчином солі, ферментування, заморожування.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Створення спільного підприємства

Фотодоповнення

Країна Молдова

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: