технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ БЕЗ ЦУКРУ


Призначення розробки: Розроблено технологію білково-збивного печива та піноподібного кондитерського виробу маршмелоу спеціального призначення для всіх груп населення, в тому числі для хворих на цукровий діабет.

Рекомендована область застосування: Запропоновані технології можуть бути використані в кондитерській галузі харчової промисловості у масовому виробництві та в сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Переваги перед аналогами: Запропоновані технології кондитерських виробів не потребують спеціалізованого обладнання, а можуть бути виготовлені на існуючому обладнанні. В порівнянні із існуючими аналогами, дані вироби мають в два рази меншу калорійність та 2-3 рази понижену глікемічність, що є актуальним для людей з надмірною вагою тіла та хворих на цукровий діабет.

Стадія завершеності розробки: Виготовлено дослідний зразок

Опис розробки:
()
Аналіз ринку кондитерських виробів спеціального призначення показав відсутність виробів білково-збивного печива та маршмелоу спеціального призначення. На ринку існують аналоги даним виробам, проте їх недоліком є наявність в рецептурному складі цукру. У даних технологіях кондитерських виробів повністю відсутній цукор. Замість цукру використовуються цукрозамінники нового покоління - ізомальтітол та мальтітол. Перераховані цукрозамінники мають вдвічі меншу калорійність, низьку глікемічність та володіють пребіотичними властивостями, що дозволяє використовувати їх для виробництва кондитерських виробів спеціального призначення, які можуть споживати всі групи населення, в тому числі і хворі на цукровий діабет.

Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 2 шт.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Продаж ліцензій
Продаж техничної документації
Створення спільного підприємства

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: