технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ВИКОРИСТАННЯ НАНОАКТИВОВАНИХ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ ОТРИМАННЯ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ


Призначення розробки: Використання розробленого способу подовженого терміну зберігання м'ясних продуктів дозволить відмовитись від застосування хімічних консервантів та інгредієнтів для забезпечення мікробіологічної стабільності сировини та готової продукції.

Рекомендована область застосування: Переробна промисловість.

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Опис розробки:
()
Розроблені ефективні способи терміну зберігання м'ясних продуктів на основі вивчення культурально-морфологічних характеристик мікрофлори м'ясних продуктів. Розробка пропонується у вигляді: комплексу альтернативних наноактивованих препаратів та способів їх використання у технології виробництва м'ясних виробів і рекомендації щодо впровадження нановмісних препаратів у виробництво.

Відомості про новизну розробки:


ноу-хау--
1 шт.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж техничної документації
Реалізація готової продукції

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: