ВИКОРИСТАННЯ НАНОАКТИВОВАНИХ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ ОТРИМАННЯ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ
Призначення розробки:
Використання розробленого способу подовженого терміну зберігання м'ясних продуктів дозволить відмовитись від застосування хімічних консервантів та інгредієнтів для забезпечення мікробіологічної стабільності сировини та готової продукції.
Рекомендована область застосування:
Переробна промисловість.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Опис розробки:
() Розроблені ефективні способи терміну зберігання м'ясних продуктів на основі вивчення культурально-морфологічних характеристик мікрофлори м'ясних продуктів. Розробка пропонується у вигляді: комплексу альтернативних наноактивованих препаратів та способів їх використання у технології виробництва м'ясних виробів і рекомендації щодо впровадження нановмісних препаратів у виробництво.
Відомості про новизну розробки:
ноу-хау--
1 шт.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж техничної документації Реалізація готової продукції
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|