МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ЩОДО ОЦІНКИ ПРИМІЩЕНЬ ДЛЯ КУЛЬТИВУВАННЯ ПЕЧЕРИЦІ ДВОСПОРОВОЇ
Призначення розробки:
Створення методики проведення санітарної оцінки культиваційних приміщень щодо конкурентних мікроорганізмів та визначення критичних рівнів їх розвитку та параметрів, які б відображали якість проведення технологічних етапів вирощування печериці і допомагали у своєчасному проведенні локальних чи суцільних заходів з обмеження розвитку її патогенів та отримання якісного врожаю.
Рекомендована область застосування:
Агропромисловий комплекс.
Стадія завершеності розробки:
Впроваджено в виробництво
Опис розробки:
() Сутність розробки – написання методики та визначення критеріїв оцінки культиваційних приміщень, для вирощування печериці двоспорової, яка б відображала їх санітарний стан і завдяки якій можна було б прогнозувати втрати врожаю та доцільність застосування тих чи інших санітарно-гігієнічних заходів у певних умовах.
Встановлення критичних рівнів розвитку конкурентних мікроорганізмів та вірусів, а також їх впливу на продуктивність печериці двоспорової дозволить удосконалити ефективність та своєчасність санітарно-гігієнічних та захисних заходів при культивуванні печериці двоспорової та отримувати її високі та якісні врожаї.
Місцем випробування є агрокомбінат "Пуща-Водиця". Розробка пропонується як методичні вказівки.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж техничної документації
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|