технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

НОВИЙ СОРТ ПОРІЧКИ - ЛЕБІДКА


Призначення розробки: Рекомендовано до вирощування новий сорт порічки - Лебідка.

Рекомендована область застосування: Сільське господарство.

Переваги перед аналогами: Використовуються ягоди перш за все як десертний продукт для всіх видів технічної переробки. Дуже високо ціниться для виготовлення вина.

Стадія завершеності розробки: Впроваджено в виробництво

Опис розробки:
()
Порічка-Лебідка виділяється сильнорослістю кущів, привабливими крупними ягодами білого кольору. Листки трилопатеві, оригінальної форми, яку надають їм крайні лопаті видовжені паралельно центральної жилки. Ціниться за ранній час достигання і високі смакові якості ягід. Середня врожайність сорту становить 4 кг з куща або до 23 т/га. Хворобами уражуються рослини слабо. Кущі компактні, слабо загущені, мають товсті однорічні нульові пагони, для посилення їх галуження потребують пінцирування або зрізування верхівок. Грона середньої довжини, добре заповнені ягодами. Ягоди великі, середньою масою 0,9 г, великі – до 1,3 г, круглі, білі, прозорі. Шкірка тоненька. М'якоть кисло-солодкого смаку у своєму складі має: сухих розчинних речовин – 13,2%, цукрів – 6,6–8,0%, органічних кислот – 1,1–1,2%, вітаміну С – 65,0 мг на 100 г сирої маси. Дозрівання ягід одночасне, дружне. Вид науково-інноваційного продукту: Сорти та гібриди.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж техничної документації
Реалізація готової продукції

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: