НАНОМАТЕРІАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОСВІТЛІННЯ НАТУРАЛЬНИХ ВИН І СОКІВ
Призначення розробки:
Використовується для ефективного освітлення і стабілізації білків у суслі, вині і фруктових соках.
Технічна характеристика:
Дози для обробки - від 0,6 до 1,5 г на 1 літр сусла.
Переваги перед аналогами:
Відстій сусла проходить за 2-3 години, що в 10 разів швидше, ніж у відомих аналогів.
Матеріал дозволяє знизити вміст солей жорсткості і тим самим повніше розкрити смак напою.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Опис розробки:
() Бентоніт модифікований швидко освітлює сусло з отриманням компактного осаду. Підготовка бентоніту для обробки сусла спрощена в порівнянні з аналогічними матеріалами.
Матеріал має дуже високу ступінь освітлення і адсорбції, хороші властивості суспендування, порівняно незначний обсяг каламуті, низький вміст заліза. Інтенсивно і швидко адсорбує білкові речовини і муть, тим самим швидко освітлюючи продукт. Легко випадає в осад, частково облягаючи дріжджі.
Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж ліцензій Спільне доведення до промислового рівня
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|