технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

НАНОМАТЕРІАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОСВІТЛІННЯ НАТУРАЛЬНИХ ВИН І СОКІВ


Призначення розробки: Використовується для ефективного освітлення і стабілізації білків у суслі, вині і фруктових соках.

Технічна характеристика: Дози для обробки - від 0,6 до 1,5 г на 1 літр сусла.

Переваги перед аналогами: Відстій сусла проходить за 2-3 години, що в 10 разів швидше, ніж у відомих аналогів. Матеріал дозволяє знизити вміст солей жорсткості і тим самим повніше розкрити смак напою.

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Опис розробки:
()
Бентоніт модифікований швидко освітлює сусло з отриманням компактного осаду. Підготовка бентоніту для обробки сусла спрощена в порівнянні з аналогічними матеріалами. Матеріал має дуже високу ступінь освітлення і адсорбції, хороші властивості суспендування, порівняно незначний обсяг каламуті, низький вміст заліза. Інтенсивно і швидко адсорбує білкові речовини і муть, тим самим швидко освітлюючи продукт. Легко випадає в осад, частково облягаючи дріжджі.

Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж ліцензій
Спільне доведення до промислового рівня

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: