АВТОМАТИЧНИЙ ЦИФРОВИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ РЕФРАКТОМЕТР СЕРІЇ RX-5000
Призначення розробки:
Проводиться вимір майже всіх типів фруктів, таких як яблука, апельсини, мандарини, груші, виноград, дині, грейпфрути і т.д ....
Значення продуктів з високим вмістом цукру, таких як джем, мармелад, крохмальний сироп, рідкий цукор, мед і т.д. може бути виміряна рефрактометрами.
Рефрактометри використовуються для вимірювання соєвого соусу, кетчупу, соусу для барбекю і багатьох інших соусів.
Багато урядових департаментів по агрокультурі встановлюють стандарти коефіцієнта заломлення для заводів з переробки жиру і придатних в їжу рослинних масел і жирів (масло соєвих бобів, оливкова олія). Японськими агрокультурними стандартами встановлено вимір при 25С, але грубі вимірювання також можна проводити у полі ручними рефрактометрами.
Ці рефрактометри використовуються для контролю концентрації антифризу і розчину холодоагенту в автомобілях.
Рефрактометри можуть використовуватися для вимірювання концентрації розчинених мастильно-охолоджуючих речовин, мастильно-охолоджуючих рідин для шліфувальних верстатів і гартувального масла.
Рефрактометри використовуються для вимірювання ступеня забрудненості, наявності домішок в чистячих рідинах, що використовуються для мийки металевих частин машин.
Рефрактометри можуть бути використані для контролю концентрації інших хімічних розчинів, таких як розчини етилового спирту, перекису водню і гідроксиду натрію. ATAGO також поставляє рефрактометри зі спеціальними шкалами для вимірювання концентрацій певних рідин (повинен бути тільки один інгредієнт).
Рекомендована область застосування:
1. Вимірювання фруктів.
2. Вимірювання джему, рідкого цукру, меду і т.д.
3. Вимірювання рідких соусів.
4. Вимірювання масел і жирів.
5. Вимірювання концентрації розчинів антифризу.
6. Вимірювання концентрації МОР (мастильно-охолоджувальної рідини).
7. Вимірювання концентрації миючих засобів.
8. Вимірювання концентрації, коефіцієнта заломлення різних рідин.
Технічна характеристика:
Модель RX-5000
Діапазон вимірювання - Показник заломлення (nD): 1.32700 до 1.58000, Brix: 0.00 до 100.00%
Точність вимірювання - Показник заломлення (nD): ± 0.00004, Brix: ± 0.03%
Відтворюваність - Показник заломлення (nD): ± 0.00002, Brix: ± 0.01%
Енергоспоживання - 30BA
Подача енергії - AC100B до 240B, 50 / 60Гц
Вихід - принтер вихід (цифровий принтер DP-RX доступний додатково.), Комп'ютер - RS-232C, З'єднання до порту USB вимагає USB до переходнике RS-232 (опційно)
Гарантія - Стандартна - 2 роки; за умови реєстрації приладу - 3 роки.
додатково:
Software Refractosoft: Cat.No.3176
Цифровий принтер DP-RX: Cat.No.3121
Цифровий принтер DP-RD: Cat.No.3122
10% Сахарози (± 0.01%): RE-111001
20% Сахарози (± 0.01%): RE-112001
30% Сахарози (± 0.01%): RE-113001
40% Сахарози (± 0.02%): RE-114002
50% Сахарози (± 0.02%): RE-115002
* Calibration Certificate: Contact an ATAGO representative for details.
частини:
Кришка для RX-5000: RE-6532
Кільце: RE-8507
Папір для принтера (звичайна) для DP-62 ?, DP-RX: RE-8412
Папір для принтера (тривалого зберігання) для DP-62 ?, DP-RX: RE-8414
Папір для принтера (звичайна) для DP-RD: RE-89403
Ribbon cassette для DP-RD: RE-89402
Стадія завершеності розробки:
Впроваджено в виробництво
Опис розробки:
() Цифровий рефрактометр RX-5000 має патрубки для підключення до водяного термостата замість вбудованого термомодуля. Стандартні функції у RX-5000 аналогічні як для серії RX-а.
Результати дослiджень
Відповідає технічній характеристиці
Можливість передачі за кордон:
Реалізація готової продукції
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|