технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ЛАБОРАТОРНИЙ ЗЕРНОВИЙ МЛИН ЛЗМ


Призначення розробки: Лабораторний Зерновий Млин "ЛЗМ" призначений для подрібнення лабораторних проб зерна сільськогосподарських культур і продуктів їх переробки з метою подальшого визначення показників якості. Основне призначення млина ЛЗМ - розмелювання проби для визначення вологості.

Рекомендована область застосування: Застосовується в: - лабораторіях хлібоприймальних і зернопереробних підприємств; - сільському господарстві; - інших організаціях, які займаються оцінкою якості сільськогосподарських культур і продуктів їх переробки. Використовується при визначенні вологості, олійності, а також інших показників, при визначенні яких потрібно розмелювання продукту без втрати вологи.

Технічна характеристика: Час розуміли навішування масою 20 г - 45с Залишок на ситі №08 (при масі навішення 20г) не більше - 10% Режим роботи - циклічний (5хв роботи 10 хв перерва) Ємність склянки, - 100см. куб Маса розмелюючого продукту, не більше - 50г Швидкість обертання валу при холостому ході, не менше - 23000 об / хв Споживана потужність, не більше - 230Вт Напруга, частота, сила струму, В / Гц / А - 220/50 / 1,0 Габаритні розміри (діаметр х висота), мм - 140 х 205 Маса, не більше - 1,2 кг

Переваги перед аналогами: 1. Швидкість обертання валу при холостому ході, не менше 23000 об / хв, що забезпечує якісний помел проби. Сход сита №0.8 не більше 7%. 2. Розмельна камера виконана з високотехнологічного полістирольного пластика, що зменшує тертя і нагрів проби. 3. Матеріал розмельної камери має високі теплообмінні властивості завдяки чому проба не нагрівається і не висушується. 4. Ніж виготовлений з інструментальної сталі, унікальна термічна обробка якої не робить ніж крихким і на відміну від аналогів ніж не ламається. 5. Лабораторний зерновий млин ЛЗМ так само застосовується для подрібнення олійних культур.

Стадія завершеності розробки: Впроваджено в виробництво

Опис розробки:
()
Заснований на подрібненні продукту сталевим дволопатовим ножем, який, обертаючись з високою швидкістю, подрібнює зерно. Млин ЛЗМ складається з колекторного електродвигуна, змонтованого в пластмасовому корпусі, на якому закріплений у верхній частині стакан, що закривається за допомогою нарізного сполучення кришкою, утворюючи камеру подрібнення, куди засипається продукт для розмелювання. Всередині склянки, на валу електродвигуна закріплений за допомогою гайки, сталевий дволопатевий ніж. Включення млина здійснюється вмикачем клавішного типу, під'єднання до електромережі за допомогою мережного шнура з вилкою. Пробу зерна, що підлягає подрібненню необхідно засипати в склянку млина, закрити кришкою і включити млин на 30-50 секунд. Після закінчення заданого часу вимкнути млин. Для вилучення подрібненого продукту необхідно відкрити кришку склянки і висипати вміст в приймальну ємність, за допомогою пензлика очистити внутрішню поверхню склянки і кришки від залишків продукту. Після цього млин готовий до помелу наступної проби. Ступінь подрібнення продукту регулюється тривалістю роботи млина.

Результати дослiджень
Відповідає технічній характеристиці

Можливість передачі за кордон:
Реалізація готової продукції

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: