технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

СОРТ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ КРАПЛИНА


Призначення розробки: Вирощування насіння, фуражного зерна.

Рекомендована область застосування: Сільське господарство, харчова промисловість.

Технічна характеристика: Стійкий до вилягання, середньоранній, вегетаційний період - 277 діб, висота рослини - 78 см, борошномельні та хлібопекарські показники сорту відмінні, сильна пшениця, вміст клейковини - 30,2%, сирого білка - 14,1%, сила борошна - 357 о.а., об'єм хліба зі 100 г борошна - 1020 мл, загальна хлібопекарська оцінка - 4,3 бали. Маса 1000 зерен 35,2 г.

Переваги перед аналогами: Має високу морозостійкість - вище середньої, посухостійкість вище стандарту (8-8,5 балів). Стійкість до осипання - 8,9 балів, середня урожайність в державному сортовипробуванні - 6,2 т/га.

Стадія завершеності розробки: Впроваджено в виробництво

Опис розробки:
()
В Реєстрі сортів рослин України з 2008 року. Придатний для вирощування в Степовій і Лісостеповій зонах України. Сорт степного екотипу, різновид еритроспермум. Сорт придатний для вирощування за інтенсивною технологією. Розробник пропонує науковий супровід розробки.

Відомості про новизну розробки:
є авторських свідоцтв -- 1 шт.
є патентів України -- 1 шт.

Результати дослiджень
Забезпечує отримання стабільних результ

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Продаж ліцензій
Спільне доведення до промислового рівня

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: