МІКРОБНІ КОНСЕРВАНТИ ДЛЯ КОРМОВИРОБНИЦТВА
Призначення розробки:
Мікробні консерванти для кормовиробництва призначені для підвищення якості та терміну збереженості сінажу, силосу, зерна плющеної кукурудзи.
Рекомендована область застосування:
Комбікормова промисловість.
Переваги перед аналогами:
Згодовування корму, обробленого бактеріальною закваскою, сприяє народженню здорового приплоду, зниженню захворюваності на шлунково-кишкові хвороби. Продуктивність сільськогосподарських тварин зростає до 20 %.
Стадія завершеності розробки:
Впроваджено в виробництво
Опис розробки:
() Мікробні консерванти для кормовиробництва створені на основі пробіотичних штамів мікроорганізмів. У кормі, виготовленому з використанням мікробних консервантів, підвищується вміст молочної кислоти, вітамінів групи В, каротину, збільшується кількість амілолітичних і целюлозолітичних мікроорганізмів, вміст протеїну порівняно з контролем підвищується на 26-38 %. Пригнічується ріст гнильних та маслянокислих бактерій.
Результати дослiджень
Забезпечує отримання стабільних результ
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Реалізація готової продукції
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|