технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

МІКРОБНІ КОНСЕРВАНТИ ДЛЯ КОРМОВИРОБНИЦТВА


Призначення розробки: Мікробні консерванти для кормовиробництва призначені для підвищення якості та терміну збереженості сінажу, силосу, зерна плющеної кукурудзи.

Рекомендована область застосування: Комбікормова промисловість.

Переваги перед аналогами: Згодовування корму, обробленого бактеріальною закваскою, сприяє народженню здорового приплоду, зниженню захворюваності на шлунково-кишкові хвороби. Продуктивність сільськогосподарських тварин зростає до 20 %.

Стадія завершеності розробки: Впроваджено в виробництво

Опис розробки:
()
Мікробні консерванти для кормовиробництва створені на основі пробіотичних штамів мікроорганізмів. У кормі, виготовленому з використанням мікробних консервантів, підвищується вміст молочної кислоти, вітамінів групи В, каротину, збільшується кількість амілолітичних і целюлозолітичних мікроорганізмів, вміст протеїну порівняно з контролем підвищується на 26-38 %. Пригнічується ріст гнильних та маслянокислих бактерій.

Результати дослiджень
Забезпечує отримання стабільних результ

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Реалізація готової продукції

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: