ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА РІЗНИХ ТИПІВ ВИН З ТРАДИЦІЙНИХ СОРТІВ, КЛОНІВ ТА СОРТІВ ВИНОГРАДУ НОВОЇ СЕЛЕКЦІЇ
Призначення розробки:
Розроблена технологія виробництва різних типів вин з традиційних сортів, клонів та сортів винограду нової селекції.
Рекомендована область застосування:
Виноробство.
Стадія завершеності розробки:
Впроваджено в виробництво
Техніко-економічний ефект:
Очікуваний економічний ефект - 50 тис. грн на 100 дал.
Опис розробки:
() Визначені оптимальні режими для одержання якісних вин. Кращими по якості є вина, отримані при бродінні з мезгою до повного перетворення вуглеводів в спирт.
Проведено технологічну оцінку сировинної бази Закарпаття. Виділено сорти винограду, придатні для виробництва нових марок столових і десертних вин. Надано оцінку біопотенціалу сорту та продукції, виробленої із нього для створення новітньої науково обґрунтованої технології закарпатських вин, розроблені методичні рекомендації щодо технології виробництва різних типів вин з традиційних сортів, клонів та сортів.
Розробка апробована та впроваджена у ТОВ "СААБ" на об'ємі 2000 дал.
Результати дослiджень
Забезпечує отримання стабільних результ
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж техничної документації Спільне доведення до промислового рівня
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|