технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

РОЗПИЛЮВАЧ ШОКОЛАДНОЇ МАСИ


Призначення розробки: Розробка призначена для автоматизації процесу дражирування продукції.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість, медицина.

Переваги перед аналогами: - Легкість налагоджування; - можливість змінювати температуру нагріву; - регулювання тривалості вприскування.

Стадія завершеності розробки: Випробувано в режимі дослідної експлуат

Опис розробки:
()
Розпилювач шоколадної маси дозволяє подавати розплавлений шоколад на бісквіти та драже, що знаходяться в відкритих ємностях. Подача шоколаду до розпилювача здійснюється насосом через термоізольований рукав. Для підтримування необхідної температури шоколадної маси розпилювач обладнаний нагрівною циркуляційною камерою теплої води. Розпилювання здійснюється через голчастий клапан за допомогою попередньо очищеного та нагрітого повітря. Подача необхідної кількості шоколадної маси контролюється мікропроцесорною системою керування. Гнучкий шарнір розпилювача дозволяє встановити його безпосередньо всередині дражеровочного барабану в необхідному положенні.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж ліцензій
Спільне доведення до промислового рівня
Реалізація готової продукції

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: