технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ТЕХНОЛОГІЯ ПЛОДОВООВОЧЕВИХ КОНСЕРВІВ, ЗБАГАЧЕНИХ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИМИ РЕЧОВИНАМИ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ


Призначення розробки: Український університет розробив технологію, яка дозволила покращити органолептичні властивості та харчову цінність плодовоовочевих консервів за рахунок рецептурних особливостей.

Рекомендована область застосування: Консервна промисловість.

Переваги перед аналогами: - Поліпшення органолептичних властивостей за рахунок введення в рецептуру компонентів, які збагачують смак (чорнослив, мед, зелень та ін.); - підвищена харчова цінність консервів введенням в рецептуру компонентів з підвищеним вмістом вітамінів, макро- і мікроелементів (буряк, мед, зелень, чорнослив); - консервна промисловість України і держави ближнього зарубіжжя не виробляють подібні продукти.

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Техніко-економічний ефект: Розроблені консерви за властивостями можна віднести до "Преміум класу".

Опис розробки:
()
Виробництво розроблених консервів передбачає використання традиційного обладнання і складається з операцій підготовки сировини, миття, інспекції, нарізання, подрібнення, підготовки залив, укладання в тару, укупорювання, стерилізації і оформлення готової продукції. Розроблено оригінальні рецептури плодовоовочевих консервів, збагачених біологічно активними речовинами природного походження, а саме: "Цвітна капуста в соку з буряка", "Баклажани в томатній заправці", "Медові перці, фаршировані капустою", "Напій яблучний", "Буряк з медом та чорносливом", "Перець, фарширований баклажанами", "Овочева паста з зеленню", "Томати зелені з овочами".

Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 6 шт.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж ліцензій
Спільне доведення до промислового рівня

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: