ТЕХНОЛОГІЯ ПЛОДОВООВОЧЕВИХ КОНСЕРВІВ, ЗБАГАЧЕНИХ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИМИ РЕЧОВИНАМИ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ
Призначення розробки:
Український університет розробив технологію, яка дозволила покращити органолептичні властивості та харчову цінність плодовоовочевих консервів за рахунок рецептурних особливостей.
Рекомендована область застосування:
Консервна промисловість.
Переваги перед аналогами:
- Поліпшення органолептичних властивостей за рахунок введення в рецептуру компонентів, які збагачують смак (чорнослив, мед, зелень та ін.);
- підвищена харчова цінність консервів введенням в рецептуру компонентів з підвищеним вмістом вітамінів, макро- і мікроелементів (буряк, мед, зелень, чорнослив);
- консервна промисловість України і держави ближнього зарубіжжя не виробляють подібні продукти.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Техніко-економічний ефект:
Розроблені консерви за властивостями можна віднести до "Преміум класу".
Опис розробки:
() Виробництво розроблених консервів передбачає використання традиційного обладнання і складається з операцій підготовки сировини, миття, інспекції, нарізання, подрібнення, підготовки залив, укладання в тару, укупорювання, стерилізації і оформлення готової продукції.
Розроблено оригінальні рецептури плодовоовочевих консервів, збагачених біологічно активними речовинами природного походження, а саме: "Цвітна капуста в соку з буряка", "Баклажани в томатній заправці", "Медові перці, фаршировані капустою", "Напій яблучний", "Буряк з медом та чорносливом", "Перець, фарширований баклажанами", "Овочева паста з зеленню", "Томати зелені з овочами".
Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 6 шт.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж ліцензій Спільне доведення до промислового рівня
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|