ТЕХНОЛОГІЯ МАЙОНЕЗІ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ВИДІВ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК
Рекомендована область застосування:
Харчова галузь.
Переваги перед аналогами:
- Використовується спеціально дібрана стабілізаційна суміш гідро колоїдів на основі природних камедів: ксантану, гуару та рожкового дерева;
- для майонезі з різним вмістом жиру пропонується комплексна добавка (компаунд) з основними рецептурними компонентами, що визначають якість продукції;
- використання пропонованих харчових добавок дає можливість коригувати реологічні показники якості продукції;
- спрощується та скорочується технологічний процес виробництва майонезної продукції, що суттєво знижує собівартість готової продукції;
- використання пропонованих харчових добавок не потребує суттєвих змін технології та встановлення обладнання.
Стадія завершеності розробки:
Випробувано в режимі дослідної експлуат
Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 2 шт.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Продаж ліцензій Продаж техничної документації Спільне доведення до промислового рівня Створення спільного підприємства
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|