технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ТЕХНОЛОГІЯ МАЙОНЕЗІ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ВИДІВ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК


Рекомендована область застосування: Харчова галузь.

Переваги перед аналогами: - Використовується спеціально дібрана стабілізаційна суміш гідро колоїдів на основі природних камедів: ксантану, гуару та рожкового дерева; - для майонезі з різним вмістом жиру пропонується комплексна добавка (компаунд) з основними рецептурними компонентами, що визначають якість продукції; - використання пропонованих харчових добавок дає можливість коригувати реологічні показники якості продукції; - спрощується та скорочується технологічний процес виробництва майонезної продукції, що суттєво знижує собівартість готової продукції; - використання пропонованих харчових добавок не потребує суттєвих змін технології та встановлення обладнання.

Стадія завершеності розробки: Випробувано в режимі дослідної експлуат

Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 2 шт.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Продаж ліцензій
Продаж техничної документації
Спільне доведення до промислового рівня
Створення спільного підприємства

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: