технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

УСТАНОВКА ДЛЯ ГРАНУЛЮВАННЯ ПОРОШКОПОДІБНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ


Призначення розробки: Для гранулювання порошкоподібних сухих продуктів.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість

Технічна характеристика: Продуктивність установки (по концентрату киселю), кг/год - 80-100 Діаметр одержуваних гранул *, мм - 0,9-2,0 Вологість гранул,%, не більше - 10 Температура продукту на виході з сушарки, ° С - 40 Споживана потужність, кВт - 37,5 Напруга харчування, В - 380 Рід струму - трифазний, змінний Частота струму, Гц - 50 Повітря, м3 - 2500 Займана площа, м2 - 100 Основний матеріал - сталь 12Х18Н10Т

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Опис розробки:
()
На установці можливо отримання наступних видів гранульованих продуктів: - Натуральної кави і суміші на його основі з цукром і молоком (кава два в одному і три в одному) - Фруктових, ягідних і молочних киселів - Фруктових і ягідних соків з м'якоттю - Супових концентратів - Драже і т.п. Ці види харчових продуктів складаються з натуральних компонентів, що дозволяє отримувати екологічно чисті продукти. Склад харчових продуктів в гранульованому вигляді відповідає нормам, затвердженим в ТУ або ГОСТ на відповідний продукт.

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: