УСТАНОВКА ДЛЯ ГРАНУЛЮВАННЯ ПОРОШКОПОДІБНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Призначення розробки:
Для гранулювання порошкоподібних сухих продуктів.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість
Технічна характеристика:
Продуктивність установки (по концентрату киселю), кг/год - 80-100
Діаметр одержуваних гранул *, мм - 0,9-2,0
Вологість гранул,%, не більше - 10
Температура продукту на виході з сушарки, ° С - 40
Споживана потужність, кВт - 37,5
Напруга харчування, В - 380
Рід струму - трифазний, змінний
Частота струму, Гц - 50
Повітря, м3 - 2500
Займана площа, м2 - 100
Основний матеріал - сталь 12Х18Н10Т
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Опис розробки:
() На установці можливо отримання наступних видів гранульованих продуктів:
- Натуральної кави і суміші на його основі з цукром і молоком (кава два в одному і три в одному)
- Фруктових, ягідних і молочних киселів
- Фруктових і ягідних соків з м'якоттю
- Супових концентратів
- Драже і т.п.
Ці види харчових продуктів складаються з натуральних компонентів, що дозволяє отримувати екологічно чисті продукти. Склад харчових продуктів в гранульованому вигляді відповідає нормам, затвердженим в ТУ або ГОСТ на відповідний продукт.
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|