технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

МОЛОЧНОКИСЛІ ФЕРМЕНТОВАНІ НАПОЇ НА ОСНОВІ МІКРОБІОТИ "ТИБЕТСЬКИЙ ГРИБОК"


Призначення розробки: Розробка призначена для створення нових ферментованих напоїв із пробіотичними властивостями.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість, сільське господарство.

Переваги перед аналогами: - Розширюють лінійку молочнокислих продуктів; - є превентивними пробіотичними засобами для підтримання задовільного стану шлунково-кишкового тракту; - можуть поєднуватись з різними органічними смаковими домішками.

Стадія завершеності розробки: Розроблено робочу документацію

Опис розробки:
()
Кисломолочна добавка "Тибетський грибок" містить молоко коров'яче незбиране, молоко знежирене, маслянку, питну воду та симбіотичну культуру "тибетський грибок" (Sacharomyces, Candida kefir, Lactococcus lactis, Leuconostoc lactis, Lactobacilus і оцтовокислі бактерії). Виробництво добавки засноване на вдосконаленні біотехнологічних процесів і полягає у поєднані традиційних для молочної промисловості штамів молочнокислих бактерій та нових видів мікроорганізмів з пробіотичними властивостями. На цій основі розроблено технологію виробництва молочнокислого напою "Тайран".

Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.

Результати дослiджень
Потрібне доопрацювання

Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів
Спільне доведення до промислового рівня

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: