МОЛОЧНОКИСЛІ ФЕРМЕНТОВАНІ НАПОЇ НА ОСНОВІ МІКРОБІОТИ "ТИБЕТСЬКИЙ ГРИБОК"
Призначення розробки:
Розробка призначена для створення нових ферментованих напоїв із пробіотичними властивостями.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість, сільське господарство.
Переваги перед аналогами:
- Розширюють лінійку молочнокислих продуктів;
- є превентивними пробіотичними засобами для підтримання задовільного стану шлунково-кишкового тракту;
- можуть поєднуватись з різними органічними смаковими домішками.
Стадія завершеності розробки:
Розроблено робочу документацію
Опис розробки:
() Кисломолочна добавка "Тибетський грибок" містить молоко коров'яче незбиране, молоко знежирене, маслянку, питну воду та симбіотичну культуру "тибетський грибок" (Sacharomyces, Candida kefir, Lactococcus lactis, Leuconostoc lactis, Lactobacilus і оцтовокислі бактерії).
Виробництво добавки засноване на вдосконаленні біотехнологічних процесів і полягає у поєднані традиційних для молочної промисловості штамів молочнокислих бактерій та нових видів мікроорганізмів з пробіотичними властивостями. На цій основі розроблено технологію виробництва молочнокислого напою "Тайран".
Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.
Результати дослiджень
Потрібне доопрацювання
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Спільне доведення до промислового рівня
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|