АЕРОІОННА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Призначення розробки:
Для енергоефективного виробництва харчових продуктів, стійких до зберігання за додатніх температур без будь-яких хімічних консервантів чи стабілізаторів.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість.
Технічна характеристика:
Технологія ґрунтується на електрофізичних генераторах низькоенергетичних іонів повітря (аероіонів) власної спеціальної розробки.
Продуктивність - 90 т рік,
енергія іонів 20-50 кеВ,
споживання електричної потужності - 150 Вт.
Технологія реалізується звичайної кімнатної температури і нерегульованої вологості.
Переваги перед аналогами:
Не має аналогів в Україні. Від зарубіжних аналогів відрізняється меншим енергоспоживанням, нижчою вартістю та простотою використання. Підвищує гігієну виробництва і не впливає на екологію.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|