технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

АЕРОІОННА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ


Призначення розробки: Для енергоефективного виробництва харчових продуктів, стійких до зберігання за додатніх температур без будь-яких хімічних консервантів чи стабілізаторів.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість.

Технічна характеристика: Технологія ґрунтується на електрофізичних генераторах низькоенергетичних іонів повітря (аероіонів) власної спеціальної розробки. Продуктивність - 90 т рік, енергія іонів 20-50 кеВ, споживання електричної потужності - 150 Вт. Технологія реалізується звичайної кімнатної температури і нерегульованої вологості.

Переваги перед аналогами: Не має аналогів в Україні. Від зарубіжних аналогів відрізняється меншим енергоспоживанням, нижчою вартістю та простотою використання. Підвищує гігієну виробництва і не впливає на екологію.

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: