технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

БІОСЕНСОРНА СИСТЕМА ДЛЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ВИНА ТА ВИНОМАТЕРІАЛІВ


Призначення розробки: Для визначення глюкози, лактату, етанолу та гліцеролу під час контролю промислово-технологічних процесів виробництва вина.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість.

Технічна характеристика: Показник Аналіт Глюкоза Лактат Етанол Гліцерол Лінійний діапазон визначення, мМ 0,005-0,65 0,005-1,60 0,08-6,40 0,05-25,60 Операційна стабільність, год 8-9 10 5 5 Стабільність при зберіганні, міс. 3 3 1,5 0,5 Тривалість аналізу, хв 3-5 3-5 3-5 3-5 Похибка вимірювань, % <=5 <=5 <=5 <=5.

Переваги перед аналогами: Комерційних аналогів системи немає. Запропонована система не потребує попередньої підготовки проби, має коротку тривалість аналізу (експрес-аналіз), низьку трудомісткість і вартість аналізу, високу чутливість та селективність визначення, можливість одночасного визначення чотирьох речовин у режимі реального часу.

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 5 шт.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня
Створення спільного підприємства

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: