БІОСЕНСОРНА СИСТЕМА ДЛЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ВИНА ТА ВИНОМАТЕРІАЛІВ
Призначення розробки:
Для визначення глюкози, лактату, етанолу та гліцеролу під час контролю промислово-технологічних процесів виробництва вина.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість.
Технічна характеристика:
Показник Аналіт
Глюкоза Лактат Етанол Гліцерол
Лінійний діапазон визначення, мМ 0,005-0,65 0,005-1,60 0,08-6,40 0,05-25,60
Операційна стабільність, год 8-9 10 5 5
Стабільність при зберіганні, міс. 3 3 1,5 0,5
Тривалість аналізу, хв 3-5 3-5 3-5 3-5
Похибка вимірювань, % <=5 <=5 <=5 <=5.
Переваги перед аналогами:
Комерційних аналогів системи немає. Запропонована система не потребує попередньої підготовки проби, має коротку тривалість аналізу (експрес-аналіз), низьку трудомісткість і вартість аналізу, високу чутливість та селективність визначення, можливість одночасного визначення чотирьох речовин у режимі реального часу.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 5 шт.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня Створення спільного підприємства
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|