СТАНЦІЯ РАДІАЦІЙНОГО КОНТРОЛЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, РІДКИХ ТА СИПКИХ МАТЕРІАЛІВ
Призначення розробки:
Для комплексного радіаційного контролю харчових продуктів та сипких матеріалів.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість.
Технічна характеристика:
У приладі використано сцинтиляційні детектори на основі кристалів CsI (Tl), розмір 63 ? 63 мм; станція має 40 мм, свинцевий захист, 40 мм що екранує вимірюваний зразок від зовнішнього впливу; вимірювання матеріалів здійснюють шляхом їх завантаження в посудину Марінеллі об'ємом 1 л; об'єм рідкої проби - не менше як 1 л, вага сухої проби - не менш як 1 кг; у разі підключення до комп'ютера може працювати в режимі гамма-спектрометра і забезпечує ведення бази даних вимірювань, що виконуються.
Переваги перед аналогами:
Швидкість обчислення та стабільність результатів вимірювань.
Стадія завершеності розробки:
Впроваджено в виробництво
Опис розробки:
() Портативна робоча станція забезпечує проведення вимірювань у стаціонарних та мобільних умовах.
Результати дослiджень
Забезпечує отримання стабільних результ
Можливість передачі за кордон:
Реалізація готової продукції Спільне виробництво,продаж,эксплуатація
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|