технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

СТАНЦІЯ РАДІАЦІЙНОГО КОНТРОЛЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, РІДКИХ ТА СИПКИХ МАТЕРІАЛІВ


Призначення розробки: Для комплексного радіаційного контролю харчових продуктів та сипких матеріалів.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість.

Технічна характеристика: У приладі використано сцинтиляційні детектори на основі кристалів CsI (Tl), розмір 63 ? 63 мм; станція має 40 мм, свинцевий захист, 40 мм що екранує вимірюваний зразок від зовнішнього впливу; вимірювання матеріалів здійснюють шляхом їх завантаження в посудину Марінеллі об'ємом 1 л; об'єм рідкої проби - не менше як 1 л, вага сухої проби - не менш як 1 кг; у разі підключення до комп'ютера може працювати в режимі гамма-спектрометра і забезпечує ведення бази даних вимірювань, що виконуються.

Переваги перед аналогами: Швидкість обчислення та стабільність результатів вимірювань.

Стадія завершеності розробки: Впроваджено в виробництво

Опис розробки:
()
Портативна робоча станція забезпечує проведення вимірювань у стаціонарних та мобільних умовах.

Результати дослiджень
Забезпечує отримання стабільних результ

Можливість передачі за кордон:
Реалізація готової продукції
Спільне виробництво,продаж,эксплуатація

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: