ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРИРОДНОГО БІЛКОВО-КАЛЬЦІЄВОГО КОМПЛЕКСУ
Призначення розробки:
Для спеціального дієтичного харчування хворих з порушеннями опорно-рухового апарату та спортивного харчування.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість.
Технічна характеристика:
Містить 80 % білка, 10 % мінеральних речовин, з яких 50-60 % становить кальцій. Являє собою швидкорозчинний екстракт з білкових і мінеральних речовин вторинної колагеновмісної сировини сільськогосподарської птиці.
Переваги перед аналогами:
Розроблена технологія не має аналогів в Україні. Поєднання оригінальних біотехнологічних прийомів обробки вихідної сировини дає змогу здійснити ефективну декальцинацію кісткової тканини і суттєво інтенсифікувати процес екстракції білкових і мінеральних речовин. У результаті використання запропонованої технології до 50 % білка переходить у легкозасвоювану організмом гідролізовану форму, а кальцій - у біологічно активну цитратну форму.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Опис розробки:
() Продукт складається з природних компонентів, необхідних для побудови і відновлення кісткової тканини, укріплює суглоби і зв'язки, додає еластичності та міцності хрящам.
Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня Створення спільного підприємства Спільне виробництво,продаж,эксплуатація
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|