технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРИРОДНОГО БІЛКОВО-КАЛЬЦІЄВОГО КОМПЛЕКСУ


Призначення розробки: Для спеціального дієтичного харчування хворих з порушеннями опорно-рухового апарату та спортивного харчування.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість.

Технічна характеристика: Містить 80 % білка, 10 % мінеральних речовин, з яких 50-60 % становить кальцій. Являє собою швидкорозчинний екстракт з білкових і мінеральних речовин вторинної колагеновмісної сировини сільськогосподарської птиці.

Переваги перед аналогами: Розроблена технологія не має аналогів в Україні. Поєднання оригінальних біотехнологічних прийомів обробки вихідної сировини дає змогу здійснити ефективну декальцинацію кісткової тканини і суттєво інтенсифікувати процес екстракції білкових і мінеральних речовин. У результаті використання запропонованої технології до 50 % білка переходить у легкозасвоювану організмом гідролізовану форму, а кальцій - у біологічно активну цитратну форму.

Стадія завершеності розробки: Підготовлено до впровадження

Опис розробки:
()
Продукт складається з природних компонентів, необхідних для побудови і відновлення кісткової тканини, укріплює суглоби і зв'язки, додає еластичності та міцності хрящам.

Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня
Створення спільного підприємства
Спільне виробництво,продаж,эксплуатація

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: