ТЕХНОЛОГІЯ КОМПЛЕКСНОЇ ПЕРЕРОБКИ БІОЛОГІЧНОЇ СИРОВИНИ ЗА ДОПОМОГОЮ КРІОГЕННОГО МОЛЕКУЛЯРНОГО ФРАКЦІОНУВАННЯ
Призначення розробки:
Як інгредієнти для створення принципово нових продуктів у виробництві високовітамінізованих продуктів харчування
Рекомендована область застосування:
Харчове, сільськогосподарське, фармацевтичне, косметичне виробництво.
Технічна характеристика:
На основних технологічних етапах передбачено використання низьких температур: кріогенне подрібнення (-120…-100°С), кріосублімаційне фракціонування (-25°С), екстракції зрідженими газами (-25…-30°С).
Переваги перед аналогами:
Комплексна безвідходна переробка біологічної сировини в послідовному технологічному циклі, вибіркове розділення вихідної сировини на біологічно активні молекулярні фракції заданого складу. Запропонована технологія не має світових аналогів.
Стадія завершеності розробки:
Підготовлено до впровадження
Опис розробки:
() Для отримання з натуральної сировини рослинного й тваринного походження молекулярних фракцій, що повністю зберігають нативну структуру вихідного біологічного матеріалу.
Відомості про новизну розробки:
є патентів України -- 1 шт.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня Спільне виробництво,продаж,эксплуатація
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|