ТЕХНОЛОГІЯ ПІКОХВИЛЬОВОЇ ПАСТЕРИЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Призначення розробки:
Для пастеризації та консервації продуктів харчування радіаційними пікохвильовими технологіями без будь-яких хімічних речовин з метою запобігання втратам продуктів під час зберігання та для захисту споживачів від інфекційних захворювань.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість.
Технічна характеристика:
Продуктивність, т/рік 7500
Середня енергія електронів, МеВ 5
Споживання електричної потужності, кВт 75.
Переваги перед аналогами:
Не має аналогів в Україні.
Дешевша за зарубіжні аналоги.
Стадія завершеності розробки:
Виготовлено дослідний зразок
Опис розробки:
() Технологія ґрунтується на прискорювачі електронів серії "Електроніка".
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня Створення спільного підприємства
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|