технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ТЕХНОЛОГІЯ ПІКОХВИЛЬОВОЇ ПАСТЕРИЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ


Призначення розробки: Для пастеризації та консервації продуктів харчування радіаційними пікохвильовими технологіями без будь-яких хімічних речовин з метою запобігання втратам продуктів під час зберігання та для захисту споживачів від інфекційних захворювань.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість.

Технічна характеристика: Продуктивність, т/рік 7500 Середня енергія електронів, МеВ 5 Споживання електричної потужності, кВт 75.

Переваги перед аналогами: Не має аналогів в Україні. Дешевша за зарубіжні аналоги.

Стадія завершеності розробки: Виготовлено дослідний зразок

Опис розробки:
()
Технологія ґрунтується на прискорювачі електронів серії "Електроніка".

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня
Створення спільного підприємства

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: