технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

УПАКОВКА ДЛЯ ЗАХИСТУ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ


Призначення розробки: Плівки призначені для застосування в якісті їстівної упаковки для захисту продуктів від механічних ушкоджень, біологічного та хімічного впливу. Зберігають оптимальну вологість та захищають від черствіння.

Рекомендована область застосування: Харчова промисловість, готельно-ресторанний бізнес тощо.

Стадія завершеності розробки: Виготовлено дослідний зразок

Опис розробки:
()
Плівки містять поживні речовини: пектин, b-каротин, вітаміни групи В та U, бетаїн, клітковину, сорбенти. Всі зразки розчинні у воді при кімнатній температурі. За 10-15 хв. плівки розкладаються на окремі частинки, які потім розчиняються. Залежність температури початку деформації зразків від постійного навантаження: межа міцності складає 10, 2.5 та 1.25 кг/см2 при температурах відповідно 40, 80 та 130°С.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: