УПАКОВКА ДЛЯ ЗАХИСТУ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Призначення розробки:
Плівки призначені для застосування в якісті їстівної упаковки для захисту продуктів від механічних ушкоджень, біологічного та хімічного впливу. Зберігають оптимальну вологість та захищають від черствіння.
Рекомендована область застосування:
Харчова промисловість, готельно-ресторанний бізнес тощо.
Стадія завершеності розробки:
Виготовлено дослідний зразок
Опис розробки:
() Плівки містять поживні речовини: пектин, b-каротин, вітаміни групи В та U, бетаїн, клітковину, сорбенти. Всі зразки розчинні у воді при кімнатній температурі. За 10-15 хв. плівки розкладаються на окремі частинки, які потім розчиняються. Залежність температури початку деформації зразків від постійного навантаження: межа міцності складає 10, 2.5 та 1.25 кг/см2 при температурах відповідно 40, 80 та 130°С.
Результати дослiджень
Готове до впровадження
Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|