технологии

ТРАНСФЕР ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

БЕЗПОЛУМЕНЕВІ НАГРІВАЧІ ЇЖІ


Призначення розробки: Безполуменеві нагрівачі їжі призначаються для розігріву готових консервованих пайків в складних польових умовах, коли розведення відкритого вогню не представляється можливим.

Рекомендована область застосування: Рекомендується для використання в арміях у комплекті сухих пайків спецпідрозділів, персоналом польових професій, а також мисливцями, професіоналами виживання, любителями пригод і активного відпочинку.

Технічна характеристика: Температура нагрівання становить 55-70 °С.

Стадія завершеності розробки: Виготовлено дослідний зразок

Опис розробки:
()
Нагрівальний елемент при контакті з водою виділяє значну кількість тепла. Утворений при цьому пар нагріває пайок, поміщений всередину пакета до +80°С. Час розігріву їжі - до 17 хв., температура, до якої їжа розігрівається, - 50-70°С в залежності від призначення, час роботи після першої активації не менше 8 годин. Безполуменеві нагрівачі їжі добре зарекомендують себе в туризмі і в місцях надзвичайних ситуацій.

Результати дослiджень
Готове до впровадження

Можливість передачі за кордон:
Спільне доведення до промислового рівня

Фотодоповнення

Країна Україна

Для отримання додаткової інформації звертайтесь::
E-mail: gal@uintei.kiev.ua

або заповнити форму:
Назва органiзацiї :
Адреса :
Розрахунковий рахунок :
Банк :
МФО :
Код ОКПО :

Данi про керiвника наукової органiзацiї :
Прiзвище :
iм'я :
По-батьковi :
Вчена ступiнь, наукове звання :
Телефон :
Факс :
E-mail :
Пропозицiї щодо спiвробiтництва (сумiсне патентування, сумiсне пiдприємство, продаж готового продукту, iнше) :
Країна: