КАРБЮЛОЗА
Призначення розробки:
Призначення:
- як медичний препарат;
- як харчова біологічна добавка, в рецептурі харчових продуктів, наприклад, в кондитерському, хлібо-булочному, м’ясо-молочному виробництвах, при виготовленні джемів, сиропів, соків та ін.;
- як технічна розчинна целюлоза може використовуватись в парфумерному, лакофарбуючому виробництвах, при газо видобуванні, нафтовидобуванні та ін.
Переваги перед аналогами:
Переваги:
- новий біологічно-активний препарат природного походження, який не має аналогів у світовій медичній практиці;
- забезпечує виведення радіонуклідів, солей важких металів, нетратів, токсинів та інших шкідливих чинників із организму людини;
- лікує гострі та хронічні інтоксикації, зміцнює імунну систему;
- сприяє обміну жирів та мікропротеїну в крові;
- укріплює серцево-судинну систему;
- сприяє зміцненню біологічних функцій клітин ферменту травлення;
- запобігає ожирінню;
- зменшує повторне всмоктування жовчного соку;
- зменшує потребу в інсуліні, регулює рівень цукру в крові;
- знижує ризик виникнення ракової пухлини молочної залози у жінок;
- нетоксичний, не має канцерогенної, тератогенної та ембріотоксичної дії, місцевоподразнюючих та алергізуючих властивостей;
- позитивно впливає на центральну нервову, серцево-судинну, сечо-статеву та ендокринну системи, кровотворення, функціональну активність печінки та травного тракту;
- при введенні в продукти харчування покращує обмін речовин, стабілізує роботу та функціональну активність всього організму, попереджує хронічні інтоксикації.
Розроблено та затверджено ТУ У 02070921.016-06 "Карбюлоза харчова" та 11 рецептур і технологічних інструкцій на виготовлення продуктів харчування з карбюлозою.
Стадія завершеності розробки:
Випробувано в режимі дослідної експлуат
Можливість передачі за кордон:
Продаж патентів Реалізація готової продукції
Фотодоповнення
Країна
Україна
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:: E-mail: gal@uintei.kiev.ua
|