242 ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ОБРОБКИ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ ТА МОЛОЧНИХ СУМІШЕЙ
Рубрика ГАСНТІ
65.63.33
Опис проекту:
Вперше у світовій практиці розроблені технологія та устаткування, що дозволяють екологічно чистим способом без внесення будь-яких домішок знизити кислотність молока на 1-4 ОТ, підвищити термостійкість на 1-3 групи з алкогольної проби, видалити всі сторонні запахи та присмаки включаючи кормові. Крім того, з молока видаляють всі гази, включаючи кисень, що сприяє збереженню вітамінів та уповільненню окисних процесів, відбувається пригнічення мікроорганізмів, спстерігається м’яка гомогенізація. Завдяки сукупності ефектів в апапраті "Дивемілк", оброблена сировина може зберігатися до 6 діб при температурі 2-4 град.С. Технологія й апарат пройшли тривалу промислову перевірку та використовуються у виробництві пастеризованого молока з продовженим терміном збереження, кисломолочних напоїв, сметани, сиру, згущених молочних продуктів, твердих сирів.
Очікуваний взнос інвестора:
1500 тис. грн.
Країна
Украина
Для отримання додаткової інформації звертайтесь: E-mail: gal@uintei.kiev.ua |