Відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми інноваційної діяльності та трансферу технологій – від теорії до практики»

16-17 вересня 2021 р. відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми інноваційної діяльності та трансферу технологій – від теорії до практики».

Конференція проводилась на базі Одеського національного економічного університету (ОНЕУ) та Одеського регіонального центру трансферу знань і технологій.

У роботі конференції взяло участь як очно, так і заочно, близько 60 учасників.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся онлайн Заступник Міністра з питань європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України О.І. Шкуратов,

ректор ОНЕУ А.І. Ковальов та директор УкрІНТЕІ В.В. Камишин.

На пленарному засіданні та секціях обговорювалися нагальні питання щодо інноваційної діяльності в Україні, реалізації проекту «Розвиток міжрегіональної мережі трансферу технологій», проблеми академічного підприємництва, здійснювався обмін досвідом у сфері трансферу знань і технологій.

 

Для учасників конференції був проведений майстер-клас «Техніка презентацій» та науково-практичний семінар «Enterprise Europe Network (EEN) – дієвий інструмент для розвитку інноваційної діяльності та трансферу технологій».

 

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • DB «Technologies of Ukraine»
  • DB "Research, developmental works and dissertations of Ukraine"
  • DB «Innovative technologies and developments»
  • DB «Scientific periodicals of the Ministry of Education and Science of Ukraine»
  • DB «Scientific and technical events»