27 жовтня розпочнеться І міжнародна конференція «Відкрита наука та інновації в Україні 2022»

ДНУ "Український інститут науково-технічної експертизи та інформації" разом з Державною науково-технічною бібліотекою України за підтримки Міністерства освіти і науки України запрошує до участі у І міжнародній конференції «Відкрита наука та інновації в Україні 2022», яка відбудеться під егідою Міністерства освіти та науки України та за участю національних, міжнародних організацій, асоціацій та інших спонсорів., 27-28 жовтня 2022 року у м. Києві в онлайн форматі.

Захід покликаний ознайомити учасників з трендами, новими досягненнями та перспективами розвитку сфери відкритої науки та її імплементації в Україні. 27 жовтня 2022 року відбудеться пленарне засідання і дві панельні дискусії на тему «Відкритий доступ до дослідницьких інфраструктур» та «Сучасні тенденції у практиках
оцінки наукових досліджень». 28 жовтня пройде «Інформаційний день COST», а також відбудуться три панельні дискусії на тему «Відкриті інновації», «Відкритий доступ до наукових результатів», «Відкриті дані та відтворюваність результатів наукових досліджень».

Конференція приурочена до міжнародного тижня відкритого доступу (OA Week), який цьогоріч проходить з 24 по 30 жовтня 2022 року і присвячений темі відкритості для кліматичної справедливості.

Трансляція події здійснюватиметься на ютуб-каналі. Зареєстровані користувачі можуть взяти участь у дискусії наживо, долучившись до зум-простору. Матеріали спікерів та учасників заходу будуть оприлюднені  на ресурсах ДНТБ й опубліковані у збірнику тез конференції.

Організатори: Міністерство освіти і науки,
Державна науково-технічна бібліотека України, Український інститут
науково-технічної експертизи та інформації.

Програма: https://dntb.gov.ua/wp-content/uploads/2022/10/Programme_ua_2022.pdf

Сайт:  https://conference.dntb.gov.ua

Онлайн: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_JBaDkjmYT0G-4LyoBVhxSg

Трансляція на ютуб:

27 жовтня 2022 - https://youtu.be/FPEMBV5lFkI 

28 жовтня 2022 - https://youtu.be/cjQcEbs9Y4U 

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • DB «Technologies of Ukraine»
  • DB "Research, developmental works and dissertations of Ukraine"
  • DB «Innovative technologies and developments»
  • DB «Scientific periodicals of the Ministry of Education and Science of Ukraine»
  • DB «Scientific and technical events»