УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ВІДКРИТА НАУКА УКРАЇНИ: ВІЗІЙНИЙ ДИСКУРС В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

×

Error message

Notice: Undefined index: und in eval() (line 2 of /srv/www/ukrintei/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_argument_default_php.inc(66) : eval()'d code).

27-28 вересня 2023 року співробітники УкрІНТЕІ взяли участь у Міжнародній міждисциплінарній науково-практичній конференції «ВІДКРИТА НАУКА УКРАЇНИ: ВІЗІЙНИЙ ДИСКУРС В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ» та виступили на пленарному і секційному засіданнях з доповідями.

Також, в рамках конференції 28 вересня 2023 року відбувся круглий стіл «Дискусія про проблеми науковців, перспективи молодіжної та відкритої науки в Україні». Під час дискусії було презентовано польський досвід підготовки аспірантів, розглянуто перспективи розвитку відкритої науки в Україні, та наголошено на важливості проведення систематичних заходів щодо реалізації національного плану щодо відкритої науки.

  1. Пленарна доповідь «Досвід УКРІНТЕІ у розробці національних інформаційно-аналітичних систем» (Володимир Камишин, Олексій Сухий, Анна Яцишин)
  2. Доповідь на секції «Довідково-інформаційна система «Наукова періодика України» (Анна Яцишин, Олексій Сухий, Наталія Богатель).

Програма конференції

 

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • DB «Technologies of Ukraine»
  • DB "Research, developmental works and dissertations of Ukraine"
  • DB «Innovative technologies and developments»
  • DB «Scientific periodicals of the Ministry of Education and Science of Ukraine»
  • DB «Scientific and technical events»