Онлайн вебінар «Національний фонд досліджень України та «Офіс Горизонт Європа в Україні»: міжнародна грантова підтримка та конкурсні можливості для українських дослідників та інноваторів»

×

Error message

Notice: Undefined index: und in eval() (line 2 of /srv/www/ukrintei/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_argument_default_php.inc(66) : eval()'d code).

6 лютого 2024 р. об 11-00 відбудеться онлайн вебінар для дослідників та інноваторів України на тему: «Національний фонд досліджень України та «Офіс Горизонт Європа в Україні»: міжнародна грантова підтримка та конкурсні можливості для українських дослідників та інноваторів».

Запрошуємо українських вчених (в т.ч. молодих вчених), дослідників інноваторів, потенційних учасників міжнародних конкурсів та програм для дослідників та інноваторів, МСП, бізнес-структури, представників ЦОВВ, громадських організацій, інших зацікавлених осіб.

Програма вебінару

Вебінар буде транслюватися в онлайн-режимі.

Вхід без попередньої реєстрації за посиланням http://webinar.ukrintei.ua/

Для тих, хто не може бути присутнім на вебінарі, але зацікавлений у тематиці, запис та презентацію буде викладено в Архівних записах за посиланням http://webinar.ukrintei.ua/.

Бажаючим отримати електронний сертифікат – звертатися до організаторів.

Контакти:

Матусевич Вікторія (050) 351-59-22vv.matusevych@gmail.com

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • DB «Technologies of Ukraine»
  • DB "Research, developmental works and dissertations of Ukraine"
  • DB «Innovative technologies and developments»
  • DB «Scientific periodicals of the Ministry of Education and Science of Ukraine»
  • DB «Scientific and technical events»