Фінал марафону з інтелектуальної власності

16 травня  відбудеться фінал «Марафону з інтелектуальної власності – IP Marathon», організованого Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та державною організацією «Національний офіс інтелектуальної власності» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації.

Під час фіналу команди у форматі «пітчу» презентують свої проекти. Особливість пітчу полягає у тому, що протягом обмеженого часу в 300 секунд команда повинна пояснити свою бізнес-ідею, її особливість і привабливість перед журі. З оформленням презентацій проектів командам допомагали досвідчені ментори: Макс Герасічев, співзасновник компанії Brandstarter, консультант з краундфандингу; Дмитро Розенфельд, спеціаліст із презентацій, засновник агенції «ROZENFELDOFFICE»; Олександр Кульвановський , радник з інновацій, керівник з 25-річним стажем у телеком та інформаційній безпеці, IT та менеджменті; Вероніка Кобзиста, медіа-консультант державних проектів і політичних лідерів, засновниця консалтингової агенції 9.Department.

Фінал відбуватиметься у Торгово-промисловій палаті за адресою: вул. Велика Житомирська, 33, зал «Колізей», час 14:00 з по 19:00, в рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій.

ПРОГРАМА

14:30 - 16:00      презентація і «пітчі» проектів фіналістами на головній сцені

16:00-16:30       кава-брейк

16:30 - 18:00     презентація і «пітчі» проектів фіналістами

18:00 - 18:30     визначення переможців ІP-Marathon

18:30 -19:00      урочисте нагородження переможців

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»