Участь у ІV Міжнародному семінарі «Ядерна безпека та охорона навколишнього природного середовища (Nuclear Safety and Environmental Protection)

23 травня 2024 року співробітники УкрІНТЕІ взяли участь та представили колективне дослідження на ІV Міжнародному семінарі «Ядерна безпека та охорона навколишнього природного середовища (Nuclear Safety and Environmental Protection (IASEI-WS’2024)», який відбувався у межах роботи «5th International Conference on Sustainable Futures: Environmental, Technological, Social and Economic Matters» (21–24 травня 2024 року).

Участь у конференції та семінарі взяли дослідники з різних наукових і освітніх організацій України, Німеччини, Китаю, Філіппін й інших країн. Повні тексти наукових доповідей, оформлені у вигляді наукових статей, буде надіслано до редакції міжнародного журналу «IOP Conference Series: Earth and Environmental Science» (online ISSN: 1755-1315 / publisher: IOP Publishing) протягом трьох місяців після конференції та семінару. Подання, відбір і «потрійне сліпе рецензування» матеріалів конференції і семінарів здійснювалися на спеціалізованій платформі Morressier (https://www.morressier.com/).

Під час роботи семінару була представлена колективна доповідь «Technological solutions for the population in the conditions of existing challenges» (авторський колектив: Teodoziia Yatsyshyn, Andrii Iatsyshyn, N. V. Kulalaieva, Mykhailo Lyakh, Anna Iatsyshyn).

Також, Анна Яцишин була запрошена в якості рецензента матеріалів, які подавалися на дану конференцію і підготувала 7 наукових рецензій на статті.

Програма семінару IASEI-WS’2024 та конференції (https://icsf.ccjournals.eu/2024/index5.html#program)

Відеозаписи презентацій на семінарі IASEI-WS’2024 (https://youtube.com/playlist?list=PL99Jr1_pixpN70zUvEyv9Bf4vJDD8uj-E&amp...)

Сайт конференції (https://icsf.ccjournals.eu/2024/index5.html)

Сторінка семінару (https://iasei.easyscience.education/2024/)

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»